Arriba la reVolta Comunal

Arriba la reVolta Comunal

Aquest abril, comencem la reVolta Comunal, una gira per diferents punts del territori per donar a conèixer la Fundació Emprius.

Es tracta d’una activitat que ens fa molta il·lusió per diverses raons. D’una banda, tenim ganes que moltes més persones coneguin el nostre projecte i fins i tot que se’l facin seu com a activistes, sòcies, donants o beneficiàries. De l’altra, la gira ens permetrà retrobar-nos amb companyes que organitzen trobades i fires amb objectius molt alineats amb els d’Emprius, així que ens permetrà gaudir d’unes quantes jornades ben enriquidores.

El tret de sortida serà aquest dissabte compartint una taula de debat amb altres companyes amb objectius comuns, a la trobada Altròs de Castellserà.

Al mes de maig, passarem per Santa Coloma de Farners, Maldà (la Vall del Corb), La Seu d’Urgell i Argelaguer. I al juny no baixem el ritme: Cardedeu, Sant Celoni, Sort i… una jornada final que organitzem amb l’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central sota el lema «Comunalisme o barbàrie» al Konvent Puntzero de Berga. Durant els propers dies és possible que afegim dates i localitzacions, així que estigueu atentes a les xarxes socials, on comunicarem qualsevol canvi.

Esperem que com a mínim alguna de les dates i les localitzacions us permetin formar part de la reVolta Comunal i acompanyar-nos en aquest viatge pel comunalisme i el ruralisme!

 

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux