A qui ens adrecem

La nostra comunitat

Persones i col·lectius afins

Donants

Beneficiàries

Creus que la ruralització de Catalunya i la recuperació del comunal és una estratègia clau per a resistir les properes crisis capitalistes i el col·lapse climàtic? Tens ganes d’organitzar-te per fer possible un desplegament de projectes en aquesta línia i fer pressió política perquè les administracions i la societat es sensibilitzin i defensin aquest model? Suma’t a Emprius!

Estem en un moment d’afegir persones al consell assessor i ambaixadores per invitació. A més, volem activar les comissions de comunicació i participació. Si saps de de comunicació o t’agradaria ser l’altaveu d’Emprius al teu territori (participant a Fires, donant xerrades, etc.), ens encantaria comptar amb tu!

Vols reforçar el comunal a Catalunya i tens patrimoni o recursos econòmics que voldries posar a disposició del projecte? Tens patrimoni rural en venda i t’interessa que quedi al servei d’un ús comunal? Coneixes persones que disposen de recursos i a qui podria interessar ser donants per un projecte així? Contacta amb nosaltres!

Estem acompanyant ja a alguns projectes en la concreció del seu accés a patrimoni i definició del seu projecte. Si participes en un projecte afí als principis i valors d’Emprius i creus que Emprius pot acompanyar a enfortir el vostre projecte, contacteu-nos.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux