Emprius el fem possible entre totes

Fes-te donant

Les persones sòcies d'Emprius són la peça clau per poder fer possible el projecte. Aspirem a tenir una base de sòcies que donin viabilitat al projecte. T'hi sumes?

Apostem per tenir una base de sòcies que fan donacions regulars anuals. Les sòcies poden ser tant a títol individual -persones que donen suport i confiïn en Emprius- com col·lectives -entitats i col·lectius afins al projecte-.

Les sòcies no només contribueixen a fer possible el projecte sinó que hi poden participar de forma activa col·laborant en les comissions de treball i participant de l’assemblea oberta anual d’Emprius.

També rebem donacions puntuals de persones i entitats que volen destinar (una part de) certs ingressos o estalvis a contribuir amb l’enfortiment dels comuns rurals.

Per què col·laborar amb Emprius?

  1. Adquirim habitatge rural per facilitar el seu accés a grups amb projectes transformadors alineats amb els nostres valors.
  2. Adquirim terres per oferir-les a qui les vulgui treballar i protegir amb pràctiques agroecològiques  i compromeses amb la sobirania alimentària local.
  3. Recuperem la història comunal de Catalunya i defensem els béns comunals vigents actualment.

A  més, els donatius a la Fundació Emprius es poden desgravar fins al 80% els primers 250€ i un 40% a partir d’aquí (45% a partir del tercer any consecutiu).

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux