Política de privacitat

A Europa i a Espanya existeixen normes de protecció de dades pensades per protegir la teva informació personal d’obligat compliment per a la nostra entitat. Per això, és molt important per a nosaltres que entenguis perfectament què farem amb les dades personals que et demanem. 

Qui som

Denominació: Fundació Emprius
NIF: G09942467
Adreça postal: Mas Les Vinyes s/n, 08515 Sant Martí d’Albars, Espanya

Correu electrònic: fundacioemprius@riseup.net

Què farem amb les teves dades?

De conformitat amb allò que estableix la normativa vigent en matèria de Protecció de Dades, mitjançant l’acceptació de la present Política de Privacitat, la persona usuària dona el seu consentiment informat, exprés, lliure i inequívoc perquè la informació personal que es proporcioni a través de qualsevol dels nostres formularis o els correus electrònics posats a disposició, siguin inclosos en un fitxer titularitat de la Fundació Emprius.

Per dur a terme la nostra missió de transformació social, realitzem accions que impliquen el tractament de dades de les sòcies o voluntàries, com ara l’enviament del butlletí o altres comunicacions informatives via correu electrònic o postal, o bé correus electrònics o trucades per gestionar adhesions, consultes, etc.

Les dades que tractem per a finalitats legítimes, són dades necessàries per tal de mantenir els contacte amb tu. Si t’oposes a rebre aquest tipus de comunicacions, ara o en qualsevol altre moment, pots enviar un correu electrònic a l’adreça de fundacioemprius@riseup.net o bé a la nostra adreça postal.

Les teves dades podran ser cedides als següents destinataris amb els motius que es consignen:

  • Administracions Públiques: pel compliment de les obligacions legals a les quals la Fundació Emprius està subjecta per la seva activitat.
  • Proveïdores que precisin accedir a les dades per la prestació de serveis que la Fundació Emprius els hagi contractar, i amb qui la Fundació Emprius té subscrits els contractes de confidencialitat i de tractament de dades personals exigits per la normativa de protecció de la privacitat.

Pots exercir el dret d’accés, rectificació, supressió i portabilitat, limitació i/o oposició al tractament, a través de les adreces postal i electrònica  indicades.

El responsable de les dades de tractament personal és la Fundació Emprius, Mas Les Vinyes s/n, 08515 Sant Martí d’Albars.

Si consideres que el tractament de les teves dades personals vulnera la normativa o els teus drets de privacitat, pots presentar una reclamació a través de les adreces postal o electrònica indicades o a l’Agencia Española de Protección de Datos, tant a la seu electrònica com per correu postal.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux