A qui ens adrecem

Forma'n part

Comunitat Emprius

Sòcies i donants

Beneficiàries

Hi ha moltes persones fent possible Emprius; pots consultar la nostra comunitat. T’agradaria formar-ne part? 

Voldries participar d’alguna de les comissions de treball? T’animaries a fer extensió i fer arribar informació d’Emprius al teu territori? Ets experta en algun àmbit d’interès d’Emprius i t’agradaria ser part del nostre consell assessor? Tens molt vincles al teu territori i creus que podries facilitar que Emprius i desplegués algun projecte sent ambaixadora territorial?

Vols reforçar el comunal a Catalunya i tens patrimoni o recursos econòmics que voldries posar a disposició del projecte? Voldries ser sòcia i contribuir amb una aportació anual a fer possible Emprius? Coneixes persones que disposen de recursos i a qui podria interessar ser donants per un projecte així? 

Els donatius a la Fundació Emprius es poden desgravar fins al 80% els primers 250 € i un 40% a partir d’aquest import (45% a partir del tercer any consecutiu).

Les beneficiàries de la fundació són els col·lectius que custodien el patrimoni, les terres i les infraestructures i duen a terme els projectes que són el que dona sentit a Emprius.

Si formes part d’un col·lectiu que voldria presentar un projecte de custòdia, envieu-nos la vostra proposta!

 

 

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux