Formació: els béns comuns des de l’autogestió

Formació: els béns comuns des de l’autogestió

El proper 3 de maig a les 11 h participem a la tercera sessió del cicle formatiu impulsat per les Comunalitats Urbanes sobre béns comuns, en aquesta ocasió, vinculats a l’autogestió. Compartirem espai amb Adrián Almazán co-coordinador de l’assaig Nuevos comunalismos i amb experiències de les comunes a Veneçuela de la mà de Cira Pascual Marquina.

En la seva llarga trajectòria, els  processos de reorganització a través del comú han servit per provar noves formes d’organització des dels marges de l’Estat, sovint a través de l’assaig i error. No obstant, és possible crear models de producció alternatius i completament independents de l’Estat?

A partir de la tesis del llibre de Nuevos Comunalismos, reflexionarem sobrecom (auto)organitzar-nos per a ser capaços d’incidir en aquesta crisi ecosocial i aconseguir revertir la tendència actual, al mateix temps que sense renunciar a transformar el sistema capitalista actual i caminar cap a una altra societat més sobirana i ecofeminista. Podeu trobar més informació i inscripcions aquí.

ACTUALITZACIÓ. Ara podeu recuperar la sessió aquí:

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux