Emprius a la FESSGra

Emprius a la FESSGra

El proper 4 de novembre participem a la cloenda de la sisena edició de la FESSGra, una edició que va més enllà de la crítica i aposta per un caràcter més propositiu presentant nombrosos projectes que impulsen la transició ecosocial, l’economia solidària o els comunals, com ara nosaltres. La sequera, la distribució de tot allò que consumin, les cures en el treball, l’acolllida de persones migrants o les comunitats energètiques són alguns dels temes principals que han centrat les seves activitats des del 19 d’octubre i que culminaran a la fira del 4 de novembre. D’aquesta manera, l’organització vol mostrar que les pitjors previsions es poden revertir si hi ha voluntat per part de la ciutadania i de les administracions. I ho fa posant el Vallès Oriental al centre, promovent la participació d’organitzacions de defensa del territori com Salvem Corró d’Amunt, El Gaig, Salvem la Bassa o No al 4rt Cinturó, entre d’altres.

Concretament, participem en la xerrada que tindrà lloc el dia 4 de novembre a les 19 h a la Plaça Maluquer i Salvador de Granollers, a través de les veus de dues membres del nostre consell assessor: Ana Correro, també cooperativista a Arran de Terra i membre de La Tomassa, i Mandi Domingo, també membre de Can Parera de Canyes.

A banda de les xerrades i col·loquis, també hi haurà activitats per a tota la família i totes les edats amb contacontes, un grafitti col·lectiu o una vinilada que farà les delícies dels amants de la música, i no hi faltarà l’habitual mostra d’entitats i projectes amb més de 20 paradetes.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux