Iltiŕ, festival d’evolució democràtica a les ruralitats

Iltiŕ, festival d’evolució democràtica a les ruralitats

Iltiŕ és el nou punt de trobada de les governances rurals: diàlegs, tallers, webinars i enxarxament per nodrir i obrir la democràcia als nostres pobles i comunitats. S’estructura en dues fases, del 27 al 29 de juny tindran llocs webinaris internacionals en línia i el 7 i 8 de juliol se celebrarà el Festival Iltiŕ a Argelaguer, la Garrotxa, on Emprius hi serem presents.

Concretatarem participarem a la taula “L’impuls comunalitzador en la custòdia del territori” dissabte dia 8 de juliol a les 12.30 h on aprofundirem en fórmules tradicionals de gestió comunal i dialogarem sobre “els comunals del S.XXI”, amb Joel Baró, alcalde de la Vall de Cardós, Isabel Salamanya, de la UdG i Marc August Muntanya, historiador i pastor de la Garrotxa. Modera Gerard Costa d’Anigami.

Iltiŕ és un mot íber que fa referència a la comunitat que habita un territori. Aquest festival és una invitació a reconnectar-nos amb el nostre origen, descolonitzar-nos per custodiar els nostres territoris  i corresponsabilitzar-nos-en, per eespondre als reptes d’avui en dia des de les places i els carrers dels nostres pobles, amb diàlegs plurals i diversos. Tenim la necessitat d’evolucionar la democràcia i omplir les cases de les viles de POLÍTICA amb majúscules, ens hi acompanyes?

Totes les activitats Iltiŕ són d’accés obert i gratuït, cal inscripció prèvia a https://balkar.earth/iltir/

 

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux