Nou vídeo i mostres de suport a Emprius

Nou vídeo i mostres de suport a Emprius

Aquest març, per seguir donant a conèixer i fent créixer Emprius, fem públic el vídeo “Construïm comuns rurals”, que podreu trobar sempre al nou canal de Youtube i a la pàgina d’inici de la nostra web.

També hem publicat 12 vídeos amb mostres de suport que hem rebut de diferents personalitats conegudes i projectes referents. Les podeu trobar a les nostres xarxes socials i al nou canal de Youtube.

Ens han fet vídeos l’Ariadna Tremoleda i el Sergi Caballero de Mas Les Vinyes i d’Emprius; en Pol Dunyó i Ruhí, pagès agroecològic del Maresme, del projecte El Mosaic; l’Imma Puigcorbé, coneguda veterinària i pagesa; la Vanesa Freixa, activista rural i ex-directora de l’Escola de Pastors de Catalunya; en Godai Garcia, humorista; la Paula Grande, cantant i compositora; Natxo Tarrés, del grup de música Gossos; Sebastià Mata, de la iniciativa Repoblem; Eloi Redón, de la plataforma Aturem Hard Rock; la iniciativa einescomunes de la Garrotxa; el col·lectiu Eixarcolant

També ens ha dedicat un micropoema Gustavo Duch, escriptor i activista per la sobirania alimentària.

I, per últim, l’artista i il·lustrador Roger Pelàez ens ha dedicat una tira còmica, publicada a Nativa.cat, com a mostra de suport.

Ho podeu veure tot a continuació:

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux