4 de maig: Trobada de la Comunitat d’Emprius i persones interessades

4 de maig: Trobada de la Comunitat d’Emprius i persones interessades

El proper dissabte 4 de maig tindrà lloc la segona Trobada de la Comunitat d’Emprius, en la qual també convidem a assistir a totes les persones que estigueu interessades en el projecte. El motiu d’aquesta trobada és que les persones que fan possible Emprius –sòcies, consell assessor, ambaixadores…– es puguin trobar, coneguin algun dels espais vinculats a la fundació i que puguem compartir l’estratègia d’Emprius de cara a l’any vinent.

En aquesta ocasió ens trobarem a Can Tonal de Vallbona, una de les comunitats que han impulsat Emprius. Al matí participarem a la jornada de treball col·lectiu que han organitzat. Farem un dinar comunitari i després una visita a l’espai, on ens explicaran tots els projectes que s’hi duen a terme. El projecte està als afores de Sant Antoni de Vilamajor, al Vallès Oriental.

A la tarda tindrà lloc l’espai d’assemblea estratègica, on compartirem la Memòria de l’any passat i la proposta de treball per a aquest 2024. També serà un espai per plantejar propostes, i compartirem alguns dels reptes amb els quals ens estem trobant.

Al final, hi haurà un espai de debat i reflexió col·lectiva sobre la relació amb la propietat privada, on volem abordar les pors, reticències i vincles que teixim amb la propietat privada per dibuixar escenaris de relleu comunal.

[ [ JA HEM TANCAT LES INSCRIPCIONS DE LA JORNADA ] ]

A totes les persones que us inscrigueu, se us farà arribar l’ordre del dia i altres documents dues setmanes abans de la Trobada.

Hi haurà espai per a criatures per facilitar que tothom qui vulgui pugui venir. No es poden portar gossos.

L’horari del dia serà el següent:

A CAN TONAL

9.30 h – Benvinguda
10 h – Tornallom (jornada de treball col·lectiu)
13 h – Visita i presentació del projecte Can Tonal
14 h – Dinar comunitari

ESPAI MUNICIPAL DE SANT ANTONI VILAMAJOR (c/ França, 12)
[es deixar el cotxe a l’aparcament del Parc de Can Sauleda]

15.30 h – Assemblea
17.30 h – Debat: “La relació amb la propietat privada”
19 h – Tancament

· · ·

Per cert, al vespre i nit també hi haurà sopar i concerts a Can Tonal, com a part de la jornada d’aquell dia, per si algú s’anima després de l’assemblea i el debat d’Emprius!

 

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux