Vols ser beneficiària d’Emprius?

Vols ser beneficiària d’Emprius?

Esteu engegant un projecte de producció col·lectiu i us fa falta infraestructura? Somnieu a crear un projecte comunitari al vostre territori però us manca l’accés al patrimoni? Us agradaria tenir accés a terres productives per fer uns horts comunitaris? El vostre projecte comunal necessita una eina que pot ser compartida amb altres col·lectius? Volem que ens ho expliquis!

Emprius vol ser una eina al servei de totes aquelles col·lectivitats interessades a fer créixer el comunal. Per poder-ho fer, necessitem conèixer les vostres històries i propostes per tal de tenir-vos en compte si sorgeix una oportunitat al vostre territori o si podem donar un cop de mà en l’adquisició d’alguna eina. Per tal que ens pugueu fer arribar aquestes propostes, hem preparat un document que serveix de guia perquè redacteu el vostre projecte i ens el feu arribar.

En aquest document trobareu apartats i preguntes que esperem que us ajudin també a abordar qüestions internes o transversals que us poden ser útils. A la vegada, us convidem a escriure i fer-nos arribar les propostes en el punt en què estan i, per tant, a omplir aquells apartats sobre els que hagueu reflexionat i tingueu decisions preses.

Trobareu tota la informació aquí.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux