Fem créixer la comunitat

Fem créixer la comunitat

El passat 12 de novembre el grup motor i el patronat d’Emprius es van reunir per valorar els darrers 2 anys i mig de feina i, ara que estem en un moment més madur, veure com ens obrim al món. Emprius sempre ha tingut l’objectiu de ser un projecte participatiu al qual se li va donant forma col·lectivament, així construïm la Fundació de la mateixa manera que defensem la nostra aposta. També hem tingut sempre clar que no faríem una gran crida massiva i que aniríem poc a poc, respectant els ritmes de la feina que duem a terme i obrint els espais de participació quan siguin necessaris.

Però creiem que la Fundació ara ja està preparada per obrir alguns dels espais de participació, en concret tenim actives 4 comissions obertes a la participació de persones interessades que hi puguin aportar:

  • Comunicació: és el grup des d’on es pensa la imatge que volem portar d’Emprius al món i on es dissenyen les campanyes comunicatives.
  • Extensió: té com a objectiu que arribem arreu del territori, podent fer presentacions, fires i xerrades.
  • Eines comunes: valora i decidex quines són les eines compartides que ha d’adquirir la fundació.
  • Economia: s’encarrega de desplegar un pla econòmic que ens marqui un rumb per guanyar autonomia econòmica

Si ets una persona afí als valors d’Emprius (o coneixes alguna persona amb el mateix perfil) i  t’agradaria ajudar a fer créixer aquest somni, no dubtis a contactar-nos!

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux